logologo

Met Easy Branches kunt u uw gastpost binnen ons netwerk in alle landen van de wereld delen om wereldwijde klanten te bereiken. Start vandaag nog met het delen van uw verhalen!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Lifestyle

Succes is Verre van Ons Bereik als we Ons Altijd in de Comfortabele Zone Bevinden.

Succes is Verre van Ons Bereik als we Ons Altijd in de Comfortabele Zone Bevinden

 

Sommigen zijn tevreden met het leven wat ze nu hebben en anderen zijn succes avonturiers en willen meer uitdagingen en


  • Apr 04 2020
  • 166
  • 9466 Views
Succes is Verre van Ons Bereik als we Ons Altijd in de Comfortabele Zone Bevinden



 



Sommigen zijn tevreden met het leven wat ze nu hebben en anderen zijn succes avonturiers en willen meer uitdagingen en houden van de spanning.

Want dat gaat het met zich meebrengen succes en prestatiedrang geeft nu eenmaal zenuwen en dan is het moeilijk om de spanningen in bedwang te houden.

Ons leven zal nooit anders of speciaal zijn als we een standaard leven hebben en proberen altijd normaal te zijn als een schaap in de kudde.

Het is ook heel gedurfd om iets nieuws te proberen maar het is nodig als we veranderingen willen aanbrengen in ons huidige leven.



Successen gaan gepaard met risico's en uitersten dat is ook zo in de sport waar we onze grenzen met veel trainen moeten verleggen voor betere prestaties.

Blijven luieren gaat nu eenmaal niet als we welvarendheid willen, dus moeten we moed tonen om er voor te gaan.

Het is altijd behaaglijk om relax en luxurieus niet teveel te doen en ons comfortabel ergens bevinden, maar dat kost alleen maar geld en zal ons niet hogerop helpen.

Of we moeten het ons kunnen veroorloven of het combineren met plezier en zaken doen, maar dat is ook niet voor iedereen een uitkomst.

De avonturier zal nooit stil kunnen blijven zitten en de gehele dag een boek lezen maar wil zelf zijn verhalen in de praktijk creëren.

Probeert steeds zichzelf te overtreffen en realiseert zich dat presteren hetgeen is wat telt om geloofwaardig over te komen en zo succesvol te kunnen zijn.

Er zijn natuurlijk altijd tegenslagen te verwerken, want er is ieder jaar een nieuwe wereld kampioen maar een doorzetter zal altijd eerder zijn doel kunnen bereiken.

Om overwinningen voor onszelf te behalen zullen we ons uit de comfortabele zone moeten begeven en de risico's en tegenslagen als sneeuw voor de zon moeten aanvaarden.

Alleen dan is het mogelijk om succes te kunnen toejuichen buiten de comfortabele zone en bij bereik van de weelde te genieten.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.

Auteur Jan Jansen



http://auteur.janjansen.guru/succes-is-verre-van-ons-bereik-als-we-ons-altijd-in-de-comfortabele-zone-bevinden.html



Lees Meer Gedichten.......

#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie

#easybranches #janjansen



 



 

Share this page

Guest Posts by Easy Branches

all our websites