logologo

Met Easy Branches kunt u uw gastpost binnen ons netwerk in alle landen van de wereld delen om wereldwijde klanten te bereiken. Start vandaag nog met het delen van uw verhalen!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Lifestyle

Tijden Veranderen Snel, dus we Moeten Focussen op Ons Doel Zonder Uitstellen.

Tijden Veranderen Snel, dus we Moeten Focussen op Ons Doel Zonder Uitstellen
 

Als we met iets bezig zijn of hebben veel plezier dan vliegt de tijd voorbij en is de dag zo om, dat baart


  • Apr 04 2020
  • 268
  • 11755 Views
Tijden Veranderen Snel, dus we Moeten Focussen op Ons Doel Zonder Uitstellen

 

Als we met iets bezig zijn of hebben veel plezier dan vliegt de tijd voorbij en is de dag zo om, dat baart zorgen doordat we nog zoveel meer in deze dag wilden volbrengen.

Van uitstel komt afstel dus als we enigszins iets willen moeten we actieve maatregelingen nemen anders kunnen we wel eens te laat zijn.

Alles gaat tegenwoordig zo snel dat ideeën van vandaag morgen al weer oud zijn dus actie is vereist om resultaten te kunnen veroorloven en boeken.

We moeten doelgericht te werk gaan en geen tijd verliezen, want iedere dag is eenmalig en komt niet meer terug in de toekomst vandaar het spreekwoord "tijd is geld" dus besteed het noemenswaardig en snel.

Als we ons een doel hebben ingegeven moeten we daarop focussen en iedere minuut zorgzaam daaraan besteden met intense aandacht.

Ons eigen scherp opstellen en geheel geconcentreerd bezig zijn om dat voornemen waar te maken tot de realiteit door alle kansen zo te benutten om daarmee onze doelstelling te bereiken.

Verlies geen kostbare tijd, want als het voorbij is dan zijn we het verloren en kunnen we het niet meer hergebruiken, wacht nooit totdat het te laat is en er spijt ontstaat.

Focus ons op de doelen die wij onszelf voornemen met actie en vastberadenheid, met doorzettingsvermogen en het niet uitstellen kunnen we de tijd gebruiken in de positieve zin.



 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.

Auteur Jan Jansen



http://auteur.janjansen.guru/tijden-veranderen-snel-dus-we-moeten-focussen-op-ons-doel-zonder-uitstellen.html



Lees Meer Gedichten.......

#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede

#easybranches #janjansen



 



 

Share this page

Guest Posts by Easy Branches

all our websites