logologo

Met Easy Branches kunt u uw gastpost binnen ons netwerk in alle landen van de wereld delen om wereldwijde klanten te bereiken. Start vandaag nog met het delen van uw verhalen!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Lifestyle

Iedere stap vooruit met een oriéntatie plan gaat naar de bevredigende koers.

  Iedere stap vooruit met een oriéntatie plan gaat naar de bevredigende koers Stagneren en stilstaan in ons leven geeft geen voldoening of progressie. Dus vooruitgang kunnen we ons alleen maar realiseren met stappen te nemen en te on


  • Oct 24 2019
  • 220
  • 5958 Views






 

Iedere stap vooruit met een oriéntatie plan gaat naar de bevredigende koers

Stagneren en stilstaan in ons leven geeft geen voldoening of progressie.

Dus vooruitgang kunnen we ons alleen maar realiseren met stappen te nemen en te ondernemen met een positive denkwijze om ons levenspad te volgen.

De meesten onder ons willen graag grootte slagen slaan en bij een deal in één keer rijk zijn wat niet eenvoudig is als zakenman en zeker niet bij een beginneling.

Met zaken doen zullen we eerst een reputatie en kapitaal moeten opbouwen met voldoende ervaring om resultaten te laten zien aan de wereld.

Daarna kunnen we ons pas in diepe wateren bevinden voor een grotere zaken en misschien winsten, want bij tegenslagen zal er geen winst zijn.

Op het grote geld azen is vaak een droom die voor bijna niemand uitkomt en altijd een onzekerheid blijft met hoopvolle en denkbeeldige optimisme.

Het goede startpunt van een constructief fundament is als we niet rijk zijn en welwillend zijn om iets te bereiken.

Om juist iedere kans te benutten of het nu grote of kleine bedragen zijn als het geen verlies is verdienen we en maken we stappen vooruit.

Op deze manier kunnen we iets misschien langzaam maar zeker een fundament opbouwen, want 0+1=1 en met niks doen is 0+0=0 dus wie wijs is gaat ervoor en telt ieder nieuw inkomen als ten gelden genomen.

Daarmee creéren we een optie om financieel vermogen op te bouwen stap voor stap en zo gaan we iedere keer een treetje hoger.

De bevinding en conclusie is dat door uitwerking van een uitstekende service en kwaliteit de inkomsten omhoog gaan.

Niet zo zeer vanwege een hoger rendement maar ten gevolge van meer omzet.

Een verstandig zakenman of persoon denk er over na dat vele sneden ook een heel brood is

wat inhoudt dat als ervan vele verschillende bronnen geld word geïncasseerd het ook een bevorderlijk bedrag zal zijn.

Met geld kunnen we geld maken, gevolglijk moeten we werkzaamheden verrichten om financiéle geldmiddelen te bemachtigen en opsparen.

Daarna is er geld beschikbaar om het te laten fungeren voor presterend arbeid te laten verrichten of om handel ermee te drijven.

Na aftrek van onkosten is het mogelijk om ons geldelijke zakelijke en persoonlijk vermogen te vermeerderen.

Op voorwaarde dat er winstgevende resultaten worden gegenereerd door de genomen beslissingen met de investering van onze opgebouwde gelden.

Over het algemeen wordt er vergeten dat iedere activa die wij uitgeven vanuit ons eigen budget is een verliespunt bij een slechte besteding en is een dubbel verlies.

Waarom?

Indien een uitgegeven bedrag eerst extra word verdient en wij het dan daarna uitgeven word ons bestedingspakket niet aangetast en dat is dus een winst.

Geld spenderen 0-1= -1 of ontvangen 0+1=1 dus daarom kunnen we deze inkomsten dubbel rekenen.

Namelijk betalen en een uitgaven hebben of iets ontvangen en daardoor extra inkomsten genereren is een grootverschil, te weten 0 - 1 + 1 = 0 is geen onkosten.

Onze bankrekening houd dezelfde som cash of er gaat een bedrag af van onze financiéle tegoeden, blijkt een dubbele vaststelling te zijn in onze assets.

Een bedrag uitgeven wat we niet op onze rekening hebben kost rente dus is een verlies post.

Activa kunnen besteden nadat we het eerst verdient hebben geeft die grote tegenstelling aan voor de structuur naar een verbeterde vermogensopbouw.

Potentieel gericht is het altijd beter om stappen te ondernemen om zo geleidelijk het vooruithelpen van onze vermogensgrens.

Ontwikkeling is altijd beter dan de oriëntatie te verliezen en stil te staan zonder stappen te ondernemen in de bevredigende koers wat dan verloren tijd is.



 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid



 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru



 



Save



Save



Save

Share this page

Guest Posts by Easy Branches

all our websites