logologo

Met Easy Branches kunt u uw gastpost binnen ons netwerk in alle landen van de wereld delen om wereldwijde klanten te bereiken. Start vandaag nog met het delen van uw verhalen!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Lifestyle

Elimineer onheilspellende gewaarwordingen uit ons leven

Elimineer onheilspellende gewaarwordingen uit ons leven   Goede, slechte en betere tijden. Zoals bergopwaartse, bergafwaartse en boven of over de top dat is waar wij allemaal mee te maken krijgen niemand is daarvan uitgezonderd. H


  • Sep 26 2019
  • 289
  • 14097 Views






Elimineer onheilspellende gewaarwordingen uit ons leven

 



Goede, slechte en betere tijden.

Zoals bergopwaartse, bergafwaartse en boven of over de top dat is waar wij allemaal mee te maken krijgen niemand is daarvan uitgezonderd.

Het hoeven niet altijd financiële tegenvallers te zijn die het minste pijn doen.

Maar het kunnen ook mentale pijnen zijn die ingrijpende veranderingen met onszelf zullen veroorzaken, ook bij aanzienlijke meevallers.

Psychisch zijn wij allen als mens niet even sterk en hebben onze zelfbeheersing niet allemaal evengoed onder controle.

Weten ons soms geen raad meer of zijn desondanks onszelf goed bewust voor het vinden van een doelgerichte oplossing of controle van ons gedrag.

Het leven heeft zo gewoon zijn toppen en dalen voor een ieder dat is een ontwikkelingspsychologie in ons pedagogiek bestaan op aarde.

Weldra er iets verschrikkelijks gebeurd in ons leven is het moeilijk om daar gelijk afscheid van te nemen.

Het verstandigste en een vereiste is om direct daarna een nieuwe start te maken vanaf dat moment met een positive inbreng.

Daarom is het beter om ons eigen overal al op voor te bereiden in onze dromen voor als we in de ongewoonste of overdadige situaties terechtkomen.

Om er daarna voor te zorgen met behulp van een frisse start opnieuw te kunnen beginnen gebruikmakend van ons volledige verstand.

Alle slechte herinneringen vergeten en te wissen uit ons geheugen en dan de levens bevorderlijke gebeurtenissen te verwelkomen.

Al het negatieve achter ons laten en een nieuw beginnend leven te openen met positieve energie en op een intelligente manier.

Denken aan nieuwe ontwikkelingen en die met vreugde en tevredenheid beleven in het nieuwe komende tijdperk.

Dat aan onszelf beloven en de belofte ook nakomen met trots en een goede houding tegenover anderen zal stof doen opwaaien.

Zodat wij later bij beëindiging van alle onaangename ervaringen tegen onszelf in de spiegel kunnen zeggen dit was een schitterend nieuw begin.

Vergeet ongelukkige ervaringen die zullen ons niet verder helpen en geven geen voorspoedig gevoel

Maar het is een valkuil in onze aankomende opvattingen en standpunten in toekomstige handelingen.

Zo als we genietend willen dromen over een beter leven en gelukkig willen zijn zonder al teveel na te denken over de gevolgen.

Moeten we alle onheilbrengende gewaarwordingen uit ons leven elimineren om ongestoord verder te kunnen gaan met een glimlach.



 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid



 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru



 

Share this page

Guest Posts by Easy Branches

all our websites