logologo

Met Easy Branches kunt u uw gastpost binnen ons netwerk in alle landen van de wereld delen om wereldwijde klanten te bereiken. Start vandaag nog met het delen van uw verhalen!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Lifestyle

Sommige Mensen Komen en Gaan, Waardeer Degenen die Ooit en nu Voetafdrukken Achter Gelaten hebben in ons Leven

Sommige Mensen Komen en Gaan, Waardeer Degenen die Ooit en nu Voetafdrukken Achter Gelaten hebben in ons Leven   Het leven kan soms gecompliceerd zijn zonder dat we erom vragen gebeuren er dingenĀ  of leren we personen kennen die wij lieve


  • Sep 22 2019
  • 188
  • 5451 Views


Sommige Mensen Komen en Gaan, Waardeer Degenen die Ooit en nu Voetafdrukken Achter Gelaten hebben in ons Leven

 

Het leven kan soms gecompliceerd zijn zonder dat we erom vragen gebeuren er dingenĀ  of leren we personen kennen die wij liever nooit ontmoet hadden.

Terwijl we tegelijkertijd ook mensen geleerd hebben die we nooit meer zouden willen missen in ons leven zo'n goed gevoel, vertrouwen en respect hebben we voor hun.

Zij hebben een hart van goud en begrijpen de mening van het leven met vol respect voor de regels opgesteld door de regering en menselijkheid voor elkaar.

Waarderen een vriendschap en interpreteren de nuttige aspecten ervan, weten dat alleen het leven eenzaam kan zijn en dat een vriendschapsband toegevoegde waarde geeft aan het leven.

Per slot van rekening hebben we toch allemaal de ervaring dat over contacten beschikken grote voordelen geeft en dat die bijna onmisbaar zijn in ons vooruitstrevende bestaan.

Daar zullen geregeld goede en betere contactpersonen tussen zitten met een uitstekende of ongeoorloofde connectie waar we weer van leren.

Ongemotiveerde personen die alleen maar op makkelijke manieren in hun leven toegevoegde waarden willen creƫeren en geen gevoelens voor de medemens hebben zullen iedere keer ons pad kruisen.

Dat is een selectie die we zelf moeten maken na ondervindingen, want er zijn ook genoeg individuen die meer inspanningen als ons zullen steken in een opbouwende relatie.

De individueel tegen het lijf aanlopen die alles bezit waar wij honderd procent bij denken en vinden dat alles perfect is dat word niet gemakkelijk en bijna uitgesloten.

Dit kunnen we misschien in een film zien en er dan over dromen en het verlangen ernaar hebben maar in werkelijkheid is er niemand perfect.

En de perfectionist willen zijn is bijna onhaalbaar, want er is altijd iemand beter, maar de perfecte persoon voor iemand zijn is een mogelijkheid.

Accepteren dat er personen komen en gaan in ons leven met een bepaald doel en waardeer diegenen die voetafdrukken hebben achtergelaten met een goede herinnering en gevoel.

En geniet van de momenten met de juiste relaties door onszelf te blijven.



 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteurĀ Jan Jansen



Lees Meer Gedichten, Klik Hier.......

#gedichtenĀ #poetryĀ #gedichtĀ Ā #verhaalĀ #verhalenĀ #poĆ«zieĀ #vrede

#easybranchesĀ #janjansen



 

Ā U kuntĀ mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi.Ā Waarder Uw Support



 



Share this page

Guest Posts by Easy Branches

all our websites