logologo

Met Easy Branches kunt u uw gastpost binnen ons netwerk in alle landen van de wereld delen om wereldwijde klanten te bereiken. Start vandaag nog met het delen van uw verhalen!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Lifestyle

Het is moeilijk, maar niet onmogelijk om alles positief te accepteren wat erop ons levenspad komt

Het is moeilijk, maar niet onmogelijk om alles positief te accepteren wat erop ons levenspad komt Een van de eerste vereisten wensen van onze ouders is dat wij een liefdevol, gezond, voorspoedig en makkelijk leven krijgen. Zij willen dat wij als


  • Sep 17 2019
  • 275
  • 7473 Views




Het is moeilijk, maar niet onmogelijk om alles positief te accepteren wat erop ons levenspad komt

Een van de eerste vereisten wensen van onze ouders is dat wij een liefdevol, gezond, voorspoedig en makkelijk leven krijgen.

Zij willen dat wij als de beste genieten door hun blijdschap en liefde, daarom geven ze eersterangs educatie en geclassificeerde opvoeding aan ons.

Alles wat er in hun vermogen en kennis is proberen ze ons bij te brengen en zo het goede en slechte te leren en tot onze gedachten te laten doordringen.

Dat zal dan de basis zijn hoe wij met de ervaringen die wij ontmoeten kunnen omgaan en waarop wij dan verstandig reageren, want de reactie die wij terug geven bepaald het verdere verloop.

Zodat wij weten dat iedere ervaring ons een les geeft en daar wijzer van worden in de goede of slechte orde zo kunnen we in staat zijn om alles positief in te zien.

Hoe negatiever wij zijn over bepaalde dingen des te moeilijker zullen ook onze opvattingen erover zijn wat ons geen goede gedachten geeft en psychisch constant verwarringen zal geven.

De kracht van onszelf is om gebeurtenissen te aanvaarden en daar de reden van in te schatten met een erkenning dat het een levensles is waar we sterker door worden.

Het kan soms erg vervelend, hard en emotioneel zijn maar dat is het leven er zijn geen grenzen waar wij allemaal mee geconfronteerd kunnen worden.

Wij allen worden daaraan blootgesteld er is voor niemand genade voor een onberekenbare manifestatie en dat geeft het leven ook meer waarde en inhoud.

Spanningen zullen ervoor iedereen zijn om de meest uiteenlopende dingen met emotionele uitwerking van een rijbewijs of diploma halen tot een hoofdprijs in de loterij willen winnen en zowel bij sportprestaties.

Er is geen keuze als er iets op onze levenspad komt, dus het is onmogelijk om het niet te accepteren en het kan moeilijk zijn, maar de adequate respons zal onszelf en de situatie onder controle houden.

We zullen ervaren dat het onmogelijke in onze gedachten mogelijk word.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid



auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru



Share this page

Guest Posts by Easy Branches

all our websites