logologo

Met Easy Branches kunt u uw gastpost binnen ons netwerk in alle landen van de wereld delen om wereldwijde klanten te bereiken. Start vandaag nog met het delen van uw verhalen!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Lifestyle

Laat Uw Woorden Genezen, en Niet Verwonden.

Laat Uw Woorden Genezen, en Niet Verwonden   Vaak staan we er niet bij stil, maar als we er goed over nadenken weten we dat de verkeerde woorden veel psychische schade kunnen aanrichten. Wees daarom altijd voorzichtig met wat we zeggen en p


  • Sep 02 2019
  • 508
  • 12557 Views


Laat Uw Woorden Genezen, en Niet Verwonden

 

Vaak staan we er niet bij stil, maar als we er goed over nadenken weten we dat de verkeerde woorden veel psychische schade kunnen aanrichten. Wees daarom altijd voorzichtig met wat we zeggen en probeer onze emoties onder controle te houden, want door emotionele gevoelens kunnen we met een slechte tong gaan praten. Ook zijn we bij machten om met onze woorden anderen te laten wisselen van gedachten en positief gaan denken over veel dingen. Woorden kunnen iemand maken en breken, dus het beste is om daar een balans in te vinden dat onszelf ook kan helpen. Een vriendschap zullen we niet tot stand laten komen of opbouwen met ruwe woorden, want daar is niemand van gediend en heeft ook helemaal geen zin. We willen graag zelf ook vriendelijk aangesproken worden en hebben daar dan een goed gevoel bij, geef anderen ook het gevoel wat wijzelf graag hebben. Woorden kunnen zo krachtig zijn als ze in de juiste sententie worden uitgesproken of opgeschreven. Het kan ons gevoel en humeur totaal verbeteren of verslechten, de juiste relaties hebben is een belangrijk iets in het leven waar we alles mee kunnen delen op een begrijpelijke manier. Wees vriendelijk en fatsoenlijk ook in een kwade bui, het is beter niet te wachten totdat het moment losbarst dat we onze emoties niet meer onder controle hebben en wartaal uitslaan. Probeer dat gewoon te voorkomen, omdat op zo'n moment het alleen de situatie verslechtert voor iedere aanwezige en de gesproken woorden zijn niet meer in te slikken. Ga gewoon weg en laat alles eerst goed bezinken, maar spreek niet met een emotioneel slecht gevoel en kwade toon, want dat geeft alleen maar meer frustraties. Waarmee onze woorden dan onszelf ook verwonden en een gevoelsaandoening is moeilijk te genezen. Genezende woorden spreken is goed voor onszelf en we verwonden er niemand mee.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid. Auteur Jan Jansen

http://auteur.janjansen.guru/laat-uw-woorden-genezen-en-niet-verwonden.html

Lees Meer Gedichten....... #gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #easybranches #janjansen

 

 



Share this page

Guest Posts by Easy Branches

all our websites