logologo

Met Easy Branches kunt u uw gastpost binnen ons netwerk in alle landen van de wereld delen om wereldwijde klanten te bereiken. Start vandaag nog met het delen van uw verhalen!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Lifestyle

Zelfs een Middelmatig Leven kan ons Trainen om een Excellente Persoon te Zijn als We altijd Goed Handelen en Denken met Anderen

Zelfs een Middelmatig Leven kan ons Trainen om een Excellente Persoon te Zijn als We altijd  Goed Handelen en Denken met Anderen   Om een ouder te zijn is een grote verantwoordelijkheid en geen eenvoudige taak, denk dus goed na voordat we


  • Aug 19 2019
  • 133
  • 4363 Views


Zelfs een Middelmatig Leven kan ons Trainen om een Excellente Persoon te Zijn als We altijd  Goed Handelen en Denken met Anderen

 

Om een ouder te zijn is een grote verantwoordelijkheid en geen eenvoudige taak, denk dus goed na voordat we deze stap gaan zetten in ons leven.

Wij brengen immers een nieuw leven op deze aarde en zijn verplicht om de basis elementen van de levensstructuur via de opvoeding bij te brengen aan ons kind.

Vanaf de eerste geboortedag zitten hun in een leerproces en zijn wij daar de leermeester/es en van daaruit kan ons kind zich verder ontplooien en aanpassen aan de omstandigheden waarbij zij zichzelf het beste voelen.

Alles wat wij hun leren zullen zij in de verdere levensloop als normaal beschouwen en ook toepassen als een normaliter conventioneel.

Niet iedereen heeft dit geschenk en kansen gehad in zijn leven en heeft zich moeten aanpassen aan de levensomstandigheden zowel sommige ouders als de kinderen.

Dat is geen plezierige gedachte maar het is de realiteit en een ieder wil het beste voor zijn kind of kinderen en hun ouders daar is geen twijfel over mogelijk.

Gelukkig kunnen kinderen zich met de jaren zelf verder ontwikkelen naar de status waarbij zij zichzelf het beste aanvoelen maar de basis zal hen een directie meegeven.

Velen denken dat gelukkig zijn alles te maken heeft met geld, maar gelukzalig zijn is tevreden en blij zijn met wat wij nu vandaag hebben dat is de rijkdom van het leven.

Genieten en blijmoedig zijn is het levensfortuin met zelfgenoegzaamheid en een voldaan verstand het leven accepteren op dit moment met een bevredigend hart.

Dat is de weelderigheid van het leven met familie, vrienden en kennissen om ons heen die elkaar liefhebben en respecteren.

Die mekaar helpen met alles wat er in hun vermogen ligt bij allerlei moeilijkheden waar we mee geconfronteerd kunnen worden in het dagelijkse leven.

De aarde is van ons allen en wij zijn diegenen die daar tezamen een steentje aan bij kunnen dragen.

Door respectvol met anderen om te gaan zoals wijzelf ook behandeld willen worden, want vriendelijk tegen elkander zijn is gratis dat kost niets en geeft zo'n goed gevoel.

Als wij ons trainen om respectvol te handelen en meedenken met anderen en dit middelmatig volhouden zullen we in verloop van tijd alleen maar doorbrengen met excellente personen en deze zijn blijvend in ons leven.



 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen



Lees Meer Gedichten, Klik Hier.......

#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede

#easybranches #janjansen



 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support



 



Share this page

Guest Posts by Easy Branches

all our websites