logologo

Met Easy Branches kunt u uw gastpost binnen ons netwerk in alle landen van de wereld delen om wereldwijde klanten te bereiken. Start vandaag nog met het delen van uw verhalen!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Lifestyle

We Weten Nooit hoe Sterk we zijn tot Sterk zijn de Enige Optie is Voor Ons.

We Weten Nooit hoe Sterk we zijn tot Sterk zijn de Enige Optie is Voor Ons   Vaak onderschatten we onszelf en doen vaak al zielig voordat er iets ernstigs gebeurd is en stellen ons zo als de zwakkeling op. Maar als we nooit in de prakt


  • Aug 19 2019
  • 195
  • 9370 Views


We Weten Nooit hoe Sterk we zijn tot Sterk zijn de Enige Optie is Voor Ons



 

Vaak onderschatten we onszelf en doen vaak al zielig voordat er iets ernstigs gebeurd is en stellen ons zo als de zwakkeling op.

Maar als we nooit in de praktijk iets meemaken en onze ervaringen alleen maar bij andere zien of in de media.

Zullen we er eigenlijk nooit een inschatting van kunnen maken wat voor effect dat het heeft op onszelf als we in een ernstige situatie komen.

Onze intuïtie hoeft dan ook niet waar te zijn want die is  gebaseerd op ervaringen die andere mensen meemaken en wij dat aanschouwen en daarop reageren met een psychische reactie van zwakte.

Dat wil dus niets zeggen over onze lichamelijke en psychische kracht als wij zelf in een ernstige of gevaarlijke omstandigheid komen.

Meestal bij een extreme gebeurtenis staan we daarna perplex van onszelf dat we in staat waren om zoveel kracht uit ons lichaam te halen om deze situatie te overwinnen.

Zelfs tot onze verbazing wisten we niet dat wij daartoe in staat waren om zo'n kracht massa te kunnen gebruiken in een noodsituatie.

Op zo'n moment kunnen we zelfs een gevaar voor onszelf zijn als we ons niet kunnen beheersen in een gedwongen omstandigheid en zoveel kracht kunnen produceren op dat accurate moment zodat we er zelf bang van worden achteraf.

Het is gewoon ongelofelijk welke krachten een mens heeft in een situatie die iedereen graag wil voorkomen en niemand wil ervaren.

Maar omwille van meerde veranderlijke factoren en levensgebeurtenissen aan bloot gesteld kan worden zonder daar enige aanleiding toegegeven heeft.

En dat zijn van die actuele onverwachte situaties dat wij op de proef gesteld worden om aan onszelf te tonen hoeveel lichamelijke en psychische krachten wij bezitten.

Dat als sterk zijn de enige optie is wij onbewust onze verborgen krachten zullen tonen.



 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.

Auteur Jan Jansen



http://auteur.janjansen.guru/weten-nooit-hoe-sterk-zijn-tot-sterk-zijn-de-enige-optie-voor-ons.html



Lees Meer Gedichten.......

#gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen

#poëzie #easybranches #janjansen



 



 



Share this page

Guest Posts by Easy Branches

all our websites