logologo

Met Easy Branches kunt u uw gastpost binnen ons netwerk in alle landen van de wereld delen om wereldwijde klanten te bereiken. Start vandaag nog met het delen van uw verhalen!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Lifestyle

Innerlijke rust geeft energie om ons doel sneller te bereiken

Innerlijke rust geeft energie om ons doel sneller te bereiken   Ons intrinsiek irriteren aan iets wat er ongevraagd gebeurd bij onszelf of omgeving is soms onnodig, omdat wij daar geen zeggenschap of invloed in hebben. Wij zouden d


  • Jul 30 2019
  • 285
  • 6814 Views






Innerlijke rust geeft energie om ons doel sneller te bereiken

 



Ons intrinsiek irriteren aan iets wat er ongevraagd gebeurd bij onszelf of omgeving is soms onnodig, omdat wij daar geen zeggenschap of invloed in hebben.

Wij zouden die dingen graag anders zien, want het lijkt nutteloos te zijn, maar onze autoriteit is daar niet toereikend voor en hebben geen beïnvloeding daarop.

Daarmee verstoren we alleen maar onze eigen gemoedsgesteldheid in ergernis terwijl wij machteloos zijn om daar stappen tegen te ondernemen.

Iedere actie, opmerking of uitlating waar wij energieke kracht in steken zal teniet worden gedaan en geeft ons frustraties en emotioneel pijn door de afgang.

Het komt er op neer dat het water naar de zee dragen is zonder enige verandering of zeggenschap daarin te behalen.

We kunnen ons een voorstelling maken over hoe het anders te doen en waarom wij dat willen maar dat zal totaal geen zin hebben zonder bevoegdheid.

Deze onderwerpen of mentale houdingen veroorzaakt door mensen dienen wij onze tijd en energie niet aan te verspillen doordat het geen bestaansreden geeft.

Een doorslaggevende uitwerking zullen we nooit kunnen overhandigen er zal altijd alleen maar hoop zijn die ons leven een minderwaardigheid zullen toespelen.

Wij kunnen er onszelf alleen maar mee verlagen in onze ziel, want we willen heel graag veranderingen aanbrengen of zien maar er is geen enkele mogelijkheid.

Onszelf daar mee bemoeien is iets waar we nooit geen overeenstemming mee zullen scoren en zal leiden tot innerlijk onrust met psychische impact geestelijk.

Koelbloedig blijven met een snelle beslissing voor onszelf dat we het gevecht niet gaan winnen is de beste remedie tegen dit soort onstuitbare levenservaringen.

Misplaatste uitlatingen of handelingen vanuit onze innerlijke opwelling zullen een weerspiegeling geven die ten nadelen zal zijn door onze zwakke positie in deze.

Onze mening of weerwoord tegen dit voorgevallen gespreksthema of probleemveld is doelloos en geeft een vruchteloos eindresultaat.

We zullen de controle en misschien respect verliezen door onze opstelling die aanvallend zal overkomen en terecht gezien met het oogpunt op nutteloosheid.

De gevolgtrekking en verklaring voor dit soort ondervindingen is dat het onverstandig is om tegen iets in te gaan waarin wij bij voorbaat kansloos zijn.

Zoiets geeft onszelf onzekerheid doordat we niet kunnen slagen in wat wij graag zouden willen en worden afgeleid van iets waar we wel in kunnen vooruitkomen.

Dat zijn dan contraproductieve verrichtingen die ons niet vooruit helpen maar een trauma kunnen bezorgen met innerlijke onrust.

Een snelle beoordeling over kansen ofwel wat goed en slechte invloed heeft op onze gesteldheid is een verstandig besluit en van daaruit handelen.

Onze innerlijke rust is zeer prominent om intensieve doelen te bereiken, dus laat het niet verstoren door onmacht en maak een inschatting over wat het belangrijkste is.



 

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid



 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru



 





Save

Share this page

Guest Posts by Easy Branches

all our websites