logologo

Met Easy Branches kunt u uw gastpost binnen ons netwerk in alle landen van de wereld delen om wereldwijde klanten te bereiken. Start vandaag nog met het delen van uw verhalen!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Lifestyle

De Beste Formule om Gelukkig te Leven is Wees er Haastig bij met Verontschuldigen en Snel Voor te Vergeven

De Beste Formule om Gelukkig te Leven is Wees er Haastig bij met Verontschuldigen en Snel Voor te Vergeven   Acceptatie is een belangrijke kwestie in ons leven en ook een moeilijke bij sommige gevallen om daaraan toe te geven, maar als we


  • Jul 21 2019
  • 234
  • 21837 Views


De Beste Formule om Gelukkig te Leven is Wees er Haastig bij met Verontschuldigen en Snel Voor te Vergeven

 

Acceptatie is een belangrijke kwestie in ons leven en ook een moeilijke bij sommige gevallen om daaraan toe te geven, maar als we innerlijke rust willen is dat zo belangrijk.

Makkelijk denken en dingen door de vingers zien is eenvoudiger gezegd dan gedaan en gaat meestal niet moeiteloos maar welke keuze hebben we soms.

We zullen het alleen maar moeilijker voor onszelf maken als wij bij iedere onplezierige gebeurtenis daar direct op in gaan en zo onze hartslag sneller zullen laten slaan en gefrustreerd raken waardoor we de conflictsituatie alleen maar uit de hand kunnen laten lopen.

Op zulke momenten moeten we gewoon ons verstand gebruiken en beseffen dat wij ten alle tijden verliezer zullen zijn als we het verergeren en het doelloos is voor de toekomst.

Op zulke momenten moeten we flexibel zijn en één oog toeknijpen om de rust te bewaren, ook kan het zijn dat wijzelf het voorval verkeerd inschatten en beoordelen.

Dan moet het ook geen probleem zijn om daar direct vooruit te komen en verontschuldiging te maken.

Of als de betrokkenen bij een fout door hun verantwoordelijkheid en daar aansprakelijk voor zijn, is het toch niet moeilijk om hun vergiffenis te geven.

Het leven duurt langer als alleen maar vandaag en als wij onszelf iedere dag en bij elk probleem druk gaan maken wanneer hebben we dan tijd om ons gelukkig te voelen.

De tijd is kostbaar en onvervangbaar dus laten we beter relax doen en proberen maar met alles te lachen en oplossingen te zoeken voor verbeteringen.

Er zijn nu eenmaal mensen op deze wereld die zelf niet genoeg capaciteiten bezitten en daardoor anderen moedwillig gebruiken, dat zullen we nooit kunnen stoppen.

Maar we kunnen wel stoppen om met deze personen contact te blijven hebben en zo het ze te vergeven als er geen oplossing gevonden kan worden en zo onze eigenweg voort te zetten met een fijn gevoel.

Tijd zal ons alles leren in het leven en iedereen maakt bewust "geef hun vergiffenis" of onbewust fouten "bied ons excuus aan" , want we krijgen in ons leven wat we verdienen.

Als we volgens een formule willen leven met innerlijke rust is het beter om snel vergiffenis te geven en te vergeten en haastig met een verontschuldiging te zijn bij begane overtredingen tegen de mensheid, wat beloont zal worden door gerechtigheid.



 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.

Auteur Jan Jansen



http://auteur.janjansen.guru/de-beste-formule-om-gelukkig-te-leven-is-wees-er-haastig-bij-met-verontschuldigen-en-snel-voor-te-vergeven.html



Lees Meer Gedichten.......

#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede

#easybranches #janjansen



 



 



Share this page

Guest Posts by Easy Branches

all our websites