logologo

Met Easy Branches kunt u uw gastpost binnen ons netwerk in alle landen van de wereld delen om wereldwijde klanten te bereiken. Start vandaag nog met het delen van uw verhalen!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Lifestyle

Het is Nooit te Laat en Probeer om Vroegtijdig te Stoppen

Het is Nooit te Laat en Probeer om Vroegtijdig te Stoppen   Controle over alles hebben is het verstandigste wat we ons kunnen veroorloven om uit de problemen te blijven. Maar dat is natuurlijk onmogelijk om dat honderd procent te doen,


  • Jul 21 2019
  • 116
  • 19170 Views


Het is Nooit te Laat en Probeer om Vroegtijdig te Stoppen



 

Controle over alles hebben is het verstandigste wat we ons kunnen veroorloven om uit de problemen te blijven.

Maar dat is natuurlijk onmogelijk om dat honderd procent te doen, maar we kunnen wel als we iets aan zien komen dat verkeerd zal gaan stoppen.

Door vroegtijdig stappen te ondernemen die het dilemma voorkomen of de plaats het probleemveld te verlaten en zo afscheid nemen van een problematieke kwestie.

Zo termineren en verhinderen we een beginstadium van verwikkeling in moeilijkheden met de bijtijds beëindiging daarvan om in een moeilijk parket te geraken.

Ook als zoiets is voorgekomen en we daardoor problemen hebben is het niet raadzaam om het over de daken uit te schreeuwen, omdat het uitspreiden naar anderen is de slechtst mogelijke oplossing.

Het zal zelfs nooit geen oplossing geven maar het alleen maar erger maken en de kans dat er een andere veronderstelling optreed.

Dat was de negatieve gedachten over het leven nu iets met een positieve impact.

Het is nooit te laat om iets anders te gaan doen als ons hart en gedachten dat wil met de gegeven interesses daarvoor.

We hebben altijd tijd om iets nieuws te proberen, zelfs als we oud zijn kunnen het nog steeds blijven proberen, want er is geen tijdslimiet of leeftijds gebonden.

Maar als we inzien dat het niet werkt of het zinloos is laten we dan niet eigenwijs zijn en ermee stoppen voordat het te laat is.

Geef onszelf altijd de kans als we bepaalde wensen hebben om die te vervullen.

Dingen voltooien is makkelijk als het goed gaat, maar laten we ook op tijd stoppen en het bijltje erbij neerleggen als het verkeerd gaat en dat het geen struikelblok word voor onze toekomst.

Ons bedwingen en weten te controleren is erg verstandig en zal vroegtijdig stoppen een beslissing zijn zonder problemen.



 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.

Auteur Jan Jansen



http://auteur.janjansen.guru/het-is-nooit-te-laat-en-probeer-om-vroegtijdig-te-stoppen.html



Lees Meer Gedichten.......

#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie

#easybranches #janjansen



 



 



Share this page

Guest Posts by Easy Branches

all our websites