logologo

Met Easy Branches kunt u uw gastpost binnen ons netwerk in alle landen van de wereld delen om wereldwijde klanten te bereiken. Start vandaag nog met het delen van uw verhalen!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Lifestyle

Eerlijk zijn Naar Onszelf geeft Ons een Eeuwig Zuivere Geest.

Eerlijk zijn Naar Onszelf geeft Ons een Eeuwig Zuivere Geest   Diegenen die levenskracht hebben en hun geestesgesteldheid graag zuiver houden met oprechtheid en een onverbloemd karakter zullen altijd in het reine leven. Smetteloos kunn


  • Jul 20 2019
  • 146
  • 11647 Views


Eerlijk zijn Naar Onszelf geeft Ons een Eeuwig Zuivere Geest



 

Diegenen die levenskracht hebben en hun geestesgesteldheid graag zuiver houden met oprechtheid en een onverbloemd karakter zullen altijd in het reine leven.

Smetteloos kunnen zij iedereen recht in de ogen kijken en hun mening zeggen of commentaar accepteren met een glimlach.

Iedereen maakt fouten in zijn leven en de oprechte persoon zal daar ook volmondig en welgemeend voor uitkomen en bij ongelijk zijn excuses aanbieden.

Koppig en standvastig zijn terwijl wij geen gelijk hebben zal ons alleen maar een onterecht gevoel geven dat door niemand gewaardeerd zal worden.

Het is een gedachtengang waar we nooit trots op kunnen zijn en zal ons nooit geen innerlijke rust geven, omdat we altijd onzeker zullen zijn.

Wijzelf zullen ook iemand met een gespeten persoonlijkheid nooit accepteren in onze vriendenkring en willen alleen maar omgaan met onvervalste en deugdelijke mensen.

Wees daarom zelf ook temperamentvol met een authentiek gepatenteerd karakter en welgemeend tegenover anderen.

Heb de hersens en intelligentie dat overzichtelijk fatsoenlijk en rechtvaardigheid altijd zal worden gerespecteerd door iedereen.

Rechtdoorzee zal ons ook de minste problemen geven als we in alles wat we doen een bescherming incalculeren en die samen strikt opvolgen.

Een betrouwbare gedachtengang zal altijd onze gemoedstoestand rust geven, omdat onze intenties alleen maar uit zijn op de goedwillige dingen in het leven.

Gedistingeerd en openhartig zal altijd vriendschappen winnen en natuurlijk hebben wij en anderen onze standpunten en meningen maar daar kan altijd over gediscussieerd worden in een vreedzame communicatie met elkaar.

Iedereen heeft zijn eigen opvattingen over bepaalde dingen en kan daar over oordelen maar door een faire conversatie kan een uitleg snel de oplossing geven.

De vitaliteit van de onschuld zal gezindheid en helderheid geven in iedere situatie waar eerlijkheid de overhand heeft.

Trouwhartig en waarheidlievend naar onszelf zal ons de trots met een eeuwig zuiver geest geven wanneer wij onszelf in een spiegelbeeld zien.



 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.

Auteur Jan Jansen



http://auteur.janjansen.guru/eerlijk-zijn-naar-onszelf-geeft-ons-een-eeuwig-zuivere-geest.html



Lees Meer Gedichten.......

#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie

#easybranches #janjansen



 



 



Share this page

Guest Posts by Easy Branches

all our websites