logologo

Met Easy Branches kunt u uw gastpost binnen ons netwerk in alle landen van de wereld delen om wereldwijde klanten te bereiken. Start vandaag nog met het delen van uw verhalen!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Lifestyle

Het Leven kan een Oneidige Lus zijn van Ervaringen Verkennen

Het Leven kan een Oneidige Lus zijn van Ervaringen Verkennen   We blijven zoeken en constant het herhalen op zoek naar nieuwe ervaringen en avonturen die ons plezier of verbeteringen geven. Dat blijft ons stimuleren waardoor het meer waa


  • Jul 20 2019
  • 222
  • 7615 Views


Het Leven kan een Oneidige Lus zijn van Ervaringen Verkennen

 

We blijven zoeken en constant het herhalen op zoek naar nieuwe ervaringen en avonturen die ons plezier of verbeteringen geven.

Dat blijft ons stimuleren waardoor het meer waarde geeft aan ons leven door verschillende andere en nieuwe ontdekkingen.

Een eentonig bestaan zullen we dan niet hebben maar een gevarieerd leven waar iedere keer iets nieuws in voorkomt door de gloednieuwe ondervindingen.

Iedere belevenis en gewaarwording kan ons interessante lessen geven waardoor wij weer iets nieuws bijleren en ons eigen dan verder ontwikkelen.

Ondervindingen en ontdekkingen zullen we moedwillig en zonder het te willen constant ervaren met problemen om die weer op te lossen en vreugdevolle momenten om nooit meer te vergeten.

Er word vaak gezegd dat het leven één grote les is en die ervaring kunnen we bijna allemaal delen en het er mee eens zijn, want we zien of leren nog steeds bijna dagelijks iets.

Soms worden we er zelfs moe van door de zelfde herhalingen en dat is overbodig als wij de positieve kant ervan willen inzien die ons helpt verder te ontwikkelen voor vervolmaking.

Optimistisch blijven en er de voordelen van ontdekken is voornaam om de stellende trap op te klimmen waarmee we iedere keer een trede hoger kunnen komen.

Dat is belangrijk om altijd bereidwillig te zijn om nieuwe ervaringen te ontdekken waardoor het leven een oneindige lus lijkt maar in feiten het de vergroting is van onze intelligentie cirkel.



 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.

Auteur Jan Jansen



http://auteur.janjansen.guru/het-leven-kan-een-oneidige-lus-zijn-van-ervaringen-verkennen.html



Lees Meer Gedichten.......

#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede

#easybranches #janjansen



 



 



Share this page

Guest Posts by Easy Branches

all our websites